SAND

Vi har på 9PR besluttet, at indføre et nyt koncept på bloggen. Vi vil med jævne mellemrum sætte lidt ekstra fokus, på et af de brands vi har hos os. Vi har i denne uge valgt at lægge ud, med fokus på SAND.SAND blev grundlagt i 1981 af Søren og Lene Sand. De tidlige kollektioner blev med stor succes bygget op omkring naturmaterialer i enkle snit. Siden da er der sket meget.

Søren og Lene Sand i egne designs.

SAND sælges i en lang række lande verden over, men hovedfokus har de seneste år ligget på det tyske, britiske og skandinaviske marked, hvorfor SAND føres i eksempelvis Harrods i London og KaDeWe i Berlin.

Et key-item fra SS12 kollektionen.

Dette efterår gjorde SAND dog sit indtog på det amerikanske marked, og kan nu findes i blandt andet SAKS Fifth Avenue. Ifølge SANDs amerikanske samarbejdspartner Al Israel bliver det en succes:”For 25 år siden introducerede jeg Giorgio Armani i Nordamerika, og nu er jeg ved at gøre det samme med SAND.”

En herreblazer fra SANDs SS12 kollektion.

Hos 9PR er vi begejstrede for den nye SS 12 kollektion, der som sædvanlig dækker en lang række tænkelige situationer, lige fra outfittet til en afslappende eftermiddag, til en elegant aftenkjole.

En top til en afslappende sommerdag.

.. og en kjole til når man skal ud om aftenen.

9PR