Bloggerbesøg: Fredes Blog

Endelig er det tid til endnu en gang bloggerbesøg. Denne gang har vi haft besøg af Frede fra Fredes Blog til en snak om hendes blog, hvilke tendenser hun tror på denne sæson og et udpluk af hendes ynglingsitems fra showroomet. Frede havde selvfølgelig sin tro følgesvend Winston med på besøg <3

DSC_0418

Fortæl kort om dig selv og din blog. Hvor længe har den eksisteret og hvorfor kan du godt lide at blogge?

.Jeg startede bloggen i 2009, som et sjovt sideprojekt til mit arbejde og jeg var især fascineret af at den kunne fungere som et konstant opdateret CV. Jeg bliver ved med at udvikle min blog og derfor bliver det også ved at være spændende. Jeg elsker at formidle mode, skønhed, kage og alt det jeg oplever gennem mit eget univers.

P1060753

Frede i fin Ganni-kjole på bloggen.

.Hvilke tendenser tror du på denne sæson (AW13)?

Klart sæt, helst i print - det ser mega sejt ud. Og så tror jeg ellers bare at jeg vil prøve at blive bedre til at lede efter de der helt gode ting, som jeg kan have i min garderobe for evigt. Ikke fordi de skal være kedelige, men når kvalitet, æstetik og design hænger fungerer, så er det en klassiker for mig uanset tendenser.

.

.Hvilke 3 items skal du tilføje til din garderobe denne sæson?

Varme jakker! Danmark er jakkeland #1. Jeg vil gå efter en varm og sej dunjakke, en mere ladylike lidt ala Isabel Marant og så en rigtig sej blazer jeg kan have på indendørs.

.

Vælg dine 5 ynglingsitems i showroomet og fortæl lidt om hvorfor du er vild med dem:

DSC_0405

Sort nederdel fra Samsøe & Samsøe

.Jeg bliver aldrig træt af de mere kropsnære silhuetter, men det er alligevel forfriskende med alle de skørter der dukker op hver sæson. Et skater skirt eller en nederdel med lidt vidde er så flot til et par flade herresko eller bare nogle seje sneakers.

DSC_0411

Pink dunjakke fra Ganni

.Jakkelandet - hvordan kan jeg leve uden en pink dunjakke?? Jeg vil bruge den når jeg skal gå tur med min sorte puddel Winston, vi kommer til at se mega seje ud på Vesterbro.

DSC_0408

Gule sko fra Ganni

.Sko er lidt min ting, men jeg går ofte efter det samme. Disse er seje i farven og hælen gør dem meget anvendelige. Jeg vil bruge dem til den sorte nederdel eller et par jeans og min ynglings tee.

DSC_0403

Grå strik cardigan fra Tiger of Sweden

.Jeg er en ægte frossenpind, så uld er helt sikkert at finde i min efterårsgarderobe. Denne cardigan er sej og stor og blød, hvilket ser flot ud med en delikat top indenunder - og så kan jeg stadig holde varmen.

DSC_0413

Prikket sæt fra Storm & Marie

.Prikker og sæt er ret meget lige i øjet. Det her sæt er virkelig nice og afslappet, men samtidig anstændigt nok til at bruge med nogle små laksko og en blazer.

DSC_0415

Tak til Frede og Winston for et hyggeligt besøg hos 9PR - vi glæder os til at se jer snart igen.

9PR