Samsøe & Samsøe Winter13 Præsentation

Fredag morgen havde Samsøe & Samsøe inviteret til hyggeligt presseevent, hvor de præsenterede den danske modepresse for deres smukke Winter 13 kollektion.IMG_1855Eventet blev afholdt i Samsøe & Samsøes smukke lokaler på Nørrebro, der dannede de perfekte rammer!IMG_1856IMG_1860Der blev disket op med den lækreste brunch med massere af  frisk frugt, yogurt og lækre hjemmelavede boller og croissanter.IMG_1869IMG_1864Søde Anna, der er PR-ansvarlig for Samsøe & Samsøe, var klar til at tage imod gæsterne, iført Samsøe fra top til tå! Så fint <3IMG_1896Der blev spillet lækre toner af Dj Christel Pixi.IMG_1873Pressen mødte talstærkt op! Her er det moderedaktør Getrud fra Eurowoman & stylist Dorothea Gundtoft der hygger med Lars fra Samsøe.IMG_1875Smukke Pernille Teisbæk fra Look de Pernille var også forbi for at kigge på den fine kollektion.IMG_1879Samsøe & Samsøes chefdesigner Mia Kappelgaard fortalte om inspirationen bag kollektionen.IMG_1885Og viste en af sine yndlingsstyles fra Pre Spring 13 kollektionen frem - en super fin sweat med et sporty look.IMG_1887Stylist Ghazal Samii deltog også sammen med sin assistent og vores tidligere praktikant Cathrine.IMG_1888Søde Nanna Lindskow og Anna fra Samsøe.IMG_1890Fine Clara fra Woman kiggede også forbi.IMG_1892Emilie Gierahn, Clara & Anna.IMG_1893Lars fra Samsøe poserer for kameraet sammen med Thora fra Costume.IMG_1895Webredaktør fra Costume Trine sammen med moderedaktør Maiken.IMG_1900Anna med Josephine fra Elle.Stort tak til Samsøe & Samsøe for et super hyggeligt event - vi glæder os til at få den lækre kollektion op i showrromet!!