Kom med 9PR til modeuge i KBH - S/S13 Trend Show

Modeugen i KBH er nu afsluttet, og 9PR glæder sig til om et par uger hvor vi endnu en gang kaster os ud i de skønne Spring/summer 2013 kollektioner.Men indtil da vil vi gerne vise Jer hvor meget lækkert vi kan glæde os til og hvilke brands og styles vi næsten ikke kan vente med at få fingrene i!Vi starter her med lidt fra Trend showet som var stylet af meget dygtige Anders Sølvsten og som denne sæson vist havde få meget frie tøjler til at gøre et eller meget kommercielt show fantastisk indbydende og kreativt!Søde piger - 1st row;o)Første look fra Anne Sofie Madsen - én designer Danmark kan være meget stolt af - hende vil vi gerne se meget mere til - og det kommer vi helt sikkert også til!Smukke Maiken og Thora fra Costumeogså lidt til mændene...sidst men bestemt ikke mindst Kenny Aleksandr i Samsøe & Samsøe:-)PIFT PIFT!