Morgenmad og hygge hos Cottonfield

I tordags startede 9PR dagen med at spise morgenmad hos Cottonfield sammen med de københavnske fashionistaer. Her blev Cottonfields nye kollektion præsenteret imens Rasmus Walter underholdte den morgenglade skare.

Mmmm... croissanter og smoothies! Pily Pily fra Børsen, Sidsel Aling fra Soundvenue, Camilla Høgh fra Eurowomen og Stine fra Viva, der alle tjekker den nye kollektion ud.  

Designeren fra Cottenfield, Gitte, fortalte om inspirationen bag AW12 kollektionen. Her blev der bl.a. informeret om Cottonfields trademarks og Cottonfields genkendelig tern og mønstre.

Det er en kollektion, hvor ide og inspiration tager udgangspunkt i en håndværkers, en snedkers værksted, men et kig på, hvordan han kunne være klædt på og hvad han lagde vægt på i sit arbejde.KEY WORDS : Genuine qualities, interesting textures, unpolished look, material mix, durability - used look, love for the little detail, contrast of old and new, natural, simple and respect for practicality. Amalie fra Versus har udvalgt et af hendes favorit items. Lææækkert!Martin Brygmann flasher Cottonfield looket!... Lookin' good!   ... Der blev chilaxet til Rasmus Walter!! "a perfect way to start the day!" Hilsen 9PR