Susannes eventyrlige verden

Der er næsten intet så fantastisk som design der med ét skaber glæde og giver inspiration. Susanne Schjerning er en af de kreative sjæle, der med sine unikke farvekombinationer og eventyrlige fantasi kan skabe smil og grin i vores hjem. Susannes Schjernings design fra hendes studieDet er især fra livet i skoven at Susanne henter sin inspiration: "Jeg er overbevist om, at vi i vores travle hverdag har godt af at blive mindet om den ro, der findes under trækronerne", siger Susanne Schjerning.Og rigtigt nok.. Susannes Schjernings sengelinned, duge, puder mm. puster liv i den grå hverdag i det moderne hjem. Designet er ikke mindst ideelt til en bolig med børn. Dugene er nemlig lavet af voks, så børnene kan nyde motiverne uden at bekymre sig om pletter og snavs.Find Susanne Schjerning på Facebook under navnet, Susanne Schjerning Studio.Hilsen 9PR

9PR