Ida fra X Factor i Storm and Marie

I fredags sang skønne Ida mashup i X factor - denne gang iklædt den lækreste sorte kjole fra Storm and Marie. De sorte strips over arm og skulder er et af Storm og Maries kendetegn, sammen med blokfarverne og inspirationen fra musik og vintage.9PR er vilde med Storm and Maries skulpturelle items og ikke mindst med skønne Ida, der bærer kjolen ligeså smukt som hun bærer Coldplay og Kings of Leon.Fra Storm and Maries SS12 kollektionStorm and Marie forstår at kombinere nuancerneModel og stylist, Christel Winther, i Storm and MarieStorm and Marie ejes af danske Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen, der har opkaldt mærket efter deres tvillinger, Storm and Marie. Ligeledes er kollektionerne inspirerede af den energiske og oprørske, Storm og den delikate og elegante, Marie.