Nyhed hos 9PR // Beauté Pacifique

Ny kunde hos 9PR

Det er med stor glæde, at vi kan byde Beauté Pacifique velkommen hos 9PR.

Danske Beauté Pacifique er særligt kendt for deres effektive hudpleje og avancerede ultralyd-hudscanninger, der dokumenterer produkternes virkning.De mere end 50 hudplejeprodukter fra Beauté Pacifique er cosmeceuticals; produkter, der effektmæssigt ligger tæt på grænsen mellem kosmetik og lægemidler, fordelt på serier til både ansigt, krop, sol og herrer.

Alle Beauté Pacifiques produkter udvikles og produceres i Danmark og blandt bestsellerne finder du den kultiske A-vitamin creme, Creme Métamorphique, der arbejder i hudens dybere lag, det rødmedæmpende olieserum Paradoxe og den nye Superfruits Face Mist rig på antioxidanter.  
Du finder alle Beauté Pacifiques high res billeder og priser i 9PRs billedbank her 
Beauté Pacifique forhandles hos bl.a. Matas, Magasin og på deres egen webshop på her 
Psstt..Vidste du, at du hver dag op til jul kan vinde produkter i Beauté Pacifiques online julekalender? Skrab dagens låge her 
Ønsker du produkter til test eller har yderligere spørgsmål, skriv endelig tiljulie@9pr.dk / +45 41 11 07 01.
Mange HilsnerJulie og Beauté Pacifique