9 PR søger PR BEAUTY Brand Advisor til et 12 mdr. barselsvikariat

Vi søger en ambitiøs, udadvendt og selvstændig PR Beauty Brand Advisor til et 12 mdr. barselsvikariat i vores Lifestyle afdeling – hovedsagligt med fokus på skønhed. Som en del af 9PR Lifestyle kommer du til at arbejde med en række fantastiske brands og bliver en del af et team, hvor du vil have mulighed for at udvikle dine kompetencer og udfordre din erfaring. Personen vi søger skal have min. 3 års erfaring i branchen – meget gerne fra bureau - og have en naturlig interesse for skønhed – se nedenstående detaljer omkring arbejdsopgaver og kompetencer: Kompetencer:I stillingen som Brand Advisor vil følgende kompetencer være en nødvendighed.– Erfaring med generel strategisk PR kommunikation eller marketing– Erfaring/interesse med/for skønhed– Kendskab til den danske mediebranche – både magasiner og online medier.– Kendskab til det danske influencerlandskab ex. Instagram, youtube, blogs etc.– Flydende dansk og engelsk på sprog og skrift– Rutine i Power Point, Excel og gerne Indesign/Photoshop, hvis muligt. Arbejdsopgaver:Som Brand Advisor vil du bla. sidde med følgende opgaver:– Udarbejde nytænkende strategiske PR aktiviteter for vores kunder– Koordinering af produktlanceringer – herunder presseevents og produktseedings– Håndtering af sociale medier – herunder fx Instagram– Opsætning af medielister og seedinglister– Udarbejde pressemateriale – pressetekster og layout af pressetekster– Rapportering af resultater– Udarbejde præsentationsmateriale og oplæg– Daglig kommunikation med presse og kunder Profil:Vi har brug for en person som har følgende egenskaber:– Erfaring fra PR bureau eller branchen – gerne in house, hvis du har siddet på brandets side.– Stor interesse og passion for skønhed/livsstil– Struktureret og selvstændig– Servicemindet og ekstrem udadvendt– Sans for æstetik og kommerciel forståen– God til at arbejde i teams– Sans for at tænke ud ad boksen med henblik på mediebranchen udvikling  Send gerne en motiveret ansøgning og CV til nina@9pr.dk snarest muligt, da vi allerede søger start 1.

9PR