9PR søger Lifestyle Brand Advisor

9PR søger en ambitiøs, udadvendt og selvstændig PR Brand Advisor til vores Lifestyle afdeling – hovedsagligt med fokus på skønhed. 9PR er et af Danmarks førende PR bureauer indenfor kommunikation af mode og livsstil, og i takt med den positive udvikling, står vi nu og skal udvide vores Lifestyle afdeling. Som en del af 9PR Lifetyle kommer du til at arbejde med brands såsom SEPHORA og deres eksklusive brands, Kérastase og Shu Uemura som Nordic PR Lead, samt VITAVIVA – og med mulighed for at udvikle brandporteføljen igennem dit arbejde. Personen vi søger skal have erfaring i branchen og have en naturlig interesse for skønhed – se nedenstående detaljer omkring arbejdsopgaver og kompetencer: 

Kompetencer:

 I stillingen som Lifestyle Brand Advisor vil følgende kompetencer være en nødvendighed.- Erfaring med generel strategisk PR kommunikation eller marketing- Erfaring/interesse med/for skønhed- Kendskab til den danske mediebranche – både magasiner og online medier.- Flydende dansk og engelsk på sprog og skrift- Rutine i Power Point, Indesign eller illustrator.- Erfaring/interesse med/for social medier i form af instagram, youtube etc. 

Arbejdsopgaver:

 Som Lifestyle Brand Advisor vil du bla. sidde med følgende opgaver:- Udarbejde nytænkende strategiske PR aktiviteter for vores kunder- Koordinering af produktlanceringer – herunder presseevents og produktseedings- Håndtering af sociale medier – herunder Facebook og Instagram- Opsætning af medielister og seedinglister- Udarbejde pressemateriale – pressetekster og layout af pressetekster- Produktplacering- Rapportering af resultater- Udarbejde præsentationsmateriale- Daglig kommunikation med presse og kunder 

Profil:

 Vi har brug for en person som har følgende egenskaber:- Erfaring fra bureau eller branchen- Stor interesse og passion for skønhed/livsstil- Stor interesse for udviklingen af mediebranchen- Struktureret og selvstændig- Servicemindet og ekstrem udadvendt- Sans for æstetik og kommerciel forståen- God til at arbejde i teams- Sans for at tænke ud ad boksen med henblik på mediebranchen udvikling Send gerne motiveret ansøgning senest d. 25. november 2015 til cecilie@9pr.dk Tiltrædelse snarest muligt – gerne januar 2016. Vi ser frem til at høre fra jer!

9PR