Julekalender: Gestuz Læderjakke

Så kom dagen endelig, som vi hvertfald hos 9PR, ser frem til hele året! Juleaften er er kun få timer væk, og overalt begynder det så småt at dufte af and,  flæskesteg og rødkål! Julen er børnenes fest, siger man, og vi her hos 9PR, bliver børn igen, blot for et par timer, denne ene dag om året! Har i det mon også sådan? Nåh, men nu skal vi altså til det; årets sidste julekalender konkurrence. Som en ekstra julegave, har du mulighed for at vinde denne læderjakke fra Gestuz. Jakken er en størrelse 36, har en værdi af  2499, 95 kr og er lavet i det blødeste lækreste læder!! Og hvad der er endnu bedre er selvfølgelig at den kan blive din. Du er nok klar over hvad du skal gøre, men vi gennemgår det alligevel, så alle har en chance for at være med! Du skal følge @gestuz og @9pr på Instagram, samt besvare nedenstående spørgsmål.Gestuz JulekalenderSom vanligt, skal du blot skrive dit svar i kommentarfeltet under dette blog indlæg, og huske at skrive dit Instagram navn sammen med. SPØRGSMÅL: Hvad er inspirationen bag Gestuz brandet? Svaret finder du her, og husk at konkurrencen ikke slutter før efter nytår. Så del gerne indlægget med dine venner på facebook eller andet. RIGTIG GLÆDELIG JUL ønskes i af hele teamet hos 9PR! Vi håber i får en rigtig skøn dag og aften, og passer på hinanden! Vi skrives ved i det nye år <3