Julekalender: Læderjakke fra MDK

Der er nu kun to dage til året hyggeligst aften og her hos 9PR, glæder vi os hvertfald helt vildt! Desværre betyder det også at der nu kun er tre gaver tilbage at udlodde i vores julekalender - vi håber selvfølgelig i har nydt at være med indtil nu! I dag er det denne virkelig smukke læderjakke med ruskindsdetaljer fra MDK, der er på højkant!  Jakken er en størrelse 38, og har en værdi af 2699 kr. Som du er vant til, er det eneste du skal gøre for at få chancen for at vinde jakken, at følge @cphfasionpool og @9pr på Instagram, samt besvare nedenstående spørgsmål.MDKSkriv dit svar i kommentarfeltet under dette blog indlæg, og husk at skrive dit instagram navn sammen med dit svar. SPØRGSMÅL: Hvem er kvinden bag mærket MDK? Svaret finder du selvfølgelig lige her, men pssst... Husk at trykke på 'profile'. Vinderen vil blive trukket efter nytår, og det betyder at konkurrencen heller ikke slutter før vi kommer tilbage fra juleferie. Held og lykke, og hav en skøn dag!