Julekalender: Bomber fra Tusnelda Bloch Copenhagen SS14

"It's beginning to look a lot like Christmas...." Nu nærmer Julen sig virkelig og der bliver sunget og hygget og spist på showroomet! Selvom vi så småt er på vej på juleferie, skal i ikke snydes for dagens Julekalender, som i dag er en gave fra dejlige Tusnelda Bloch Copenhagen SS14.Denne smukke bomber jakke er en str. 36, og har en værdi af 2100 kr. Den kan blive din hvis du svarer på nedenstående spørgsmål og følger @tusneldablochcph og @9pr på Instagram.TUSNELDABLOCHCopenhagen_9PR_Julegave2013 (3)Årh, hvor ville vi gerne have denne liggende under juletræet!TUSNELDABLOCHCopenhagen_9PR_Julegave2013 (1)For at få fingrene i den, skal du svare på dette spørgsmål, men denne gang skal du sende svaret til konkurrence@tusnelda-bloch.dk.  Og i kommentarfeltet herunder skal du denne gang KUN skrive dit Instagram navn, samt 'DELTAGER', når du har sendt din e-mail afsted til konkurrence@tusnelda-bloch.dk.SPØRGSMÅL: Hvilket år blev Tusnelda Bloch Copenhagens første kollektion lanceret? Som sædvanlig får du lidt hjælp, og hjælpen kan findes her. Hav en rigtig dejlig torsdag, og held og lykke!