Julekalender: M.Wiesneck Jakke & Pico Smykker

Nu er der ikke mange dage tilbage af vores dejlige julekalender konkurrence, og vi har allerede trukket rigtig mange heldige vindere - og vi elsker det! I dag er det blevet den 18. december, og det er tid til endnu en lækker kombination. I dag kan du vinde en lækker jakke med læderdetaljer på ærmerne fra M.Wiesneck, samt smukke smykker fra Pico. Det hele har en værdi af 4450 kr, og alt du skal gøre for at sikre dig denne fantastiske gave er at besvare spørgsmålene herunder, samt følge @mwiesneck og @picostore og @9pr på Instagram.M. WiesneckPico smykkerLigesom i gårsdagens konkurrence, hvor du skulle besvare to spørgsmål, skal du igen i dag besvare to styk. Og det er simpelthen fordi alle vores kunder gerne vil være med til at forkæle jer! Husk at skrive dit Instagram navn sammen med dit svar :) Så hermed: SPØRGSMÅL: 1. Hvem er stifteren bag Pico Smykker? Svaret kan du finde her 2. Hvilke to modehuse i PARIS har Michala Wiesneck arbejdet hos? Svaret kan findes her, men psssst... Husk at trykke på 'read more' ;) Held og lykke, og hav en rigtig dejlig dag!