Julekalender: FIVEUNITS Jeans & Billi Bi Pumps

Så viser kalenderen tirsdag den 17. december, og dagene indtil juleaften svinder ind. Menmenmen dette betyder ikke at i skal snydes for at have chancen for at vinde endnu en lækker gave fra vores kunder! I dag bliver det en lækker kombination af Jeans mærket FIVEUNITS og skomærket Billi Bi, som tilsammen giver dig det ultimative festsæt!  Gaven har en samlet værdi af 1798 kr, og kan blive din ved at besvare to spørgsmål og at følge @billibicph og @fiveunits og @9pr på Instagram. 

1570-N-1 Selma-_602_Raw_midnight

For at få en idé om hvor pæn du bliver i dette sæt, får du lige dette lækre billede med på vejen ;)selma.raw_.mignight.denne_ Og nu til spørgsmålene, som der er to af, da det er to af vores kunder som er med i din gave. SPØRGSMÅL: 1. Hvilket år blev den første Billi Bi kollektion lanceret? Svaret kan du finde her 2. Hvem grundlagde FIVEUNITS Her er også lidt hjælp, og det kan findes her Som vanligt, skriver du svaret under dette blogindlæg, og så trækker vi en vinder i morgen kl 14! Held og lykke, og hav en skøn tirsdag!