Julekalender: SUIT læderjakke

Det er mandag, og vi træder ind i den sidste uge inden juleaften. Julestemningen breder sig mere og mere oppe i showroomet, og vi er spændte på den kommende uge. Én ting er sikkert: der vil i hvert fald blive spist uanede mængder af pebernødder, brunkager og måske endda drukket et glas glögg eller to ;) Nå, men tilbage til dagens konkurrence, hvor der i dag udloddes en lækker læderjakke fra SUITs AW13 kollektion, til piger i en str. 36. Jakken har en værdi af 2399,-, og drenge i må selvfølgelig også gerne besvare spørgsmålet forneden. Så kan det være der sidder en meget heldig kæreste derude et sted :)SUIT For at vinde denne lækre læderjakke, skal i blot svare på nedenstående spørgsmål .. og derudover huske at følge både @9pr og @suitdenmark på instagram. SPØRGSMÅL:Hvilket land kommer mærket SUIT fra?