Julekalender: Fest clutch fra NEYE

Så er det fredag, og vi synes derfor det er passende at sætte en fest accessory på højkant! Denne gang er det NEYE der skal repræsenteres, og repræsenteres bliver de med stil! Se bare dagens kalendergave, som er en festlig clutch - helt perfekt til nytårsaften eller en af julens andre fester.NEYE clutchClutchen kan blive din, ved at deltage i konkurrencen, og det eneste du skal gøre er at besvare følgende spørgsmål, samt følge både @neye_dk og @9pr på Instagram. SPØRGSMÅL:Hvilket godt formål støtter NEYE, gennem NEYE-fonden?1. Kræftforskning i Danmark? 2. Vilde abers overlevelse i Afrika? Svaret kan du finde her, og husk at skrive dit eget Instagram navn i kommentaren herunder, sammen med svaret!Held og lykke, og rigtig god weekend!Pssst.. hvor der vil være kalenderkonkurrence både lørdag og søndag :) så husk at hold øje med 9PRs instagram og facebook over weekenden!