Julekalender: Lækre AMUST & LittauCph Accessories

Klokken er nu 12.00 og kalenderen viser den 11. december, og I ved vist godt hvad det betyder?! Det betyder nemlig at det er tid til at sætte gang i dagens kalenderkonkurrence, som i dag indeholder det ultimative accessory festsæt. Så hvis du gerne vil tilføje lidt nyt til garderoben til julens mange fester, er det nu du skal sørge for at tilmelde dig konkurrencen!AmustStøvletterne og halstørklædet er fra AMUST og den cool clutch fra LittauCph - alt til en samlet værdi af 1800  kr!Vil du gerne have fingrene i denne pakkeløsning, skal du blot besvare nedenstående spørgsmål samt følge @9pr, @amustdk og @littaucph på Instagram. SPØRGSMÅL:Hvem er stifteren af de to mærker; AMUST og LittauCph? Svaret kan findes her, og når du skriver svaret i kommentaren under dette blogindlæg, skal du huske at skrive dit eget Instagram navn sammen med svaret!Held og lykke og fortsat god juleonsdag :)