Julekalender: Lækre ADAX tasker

Som altid flyver tiden afsted denne måned, og det er nu allerede den 6. december. Det betyder selvfølgelig at det nu også er tid til at åbne endnu en låge i vores skønne julekalender, og i dag er der to lækre ADAX styles på højkant. Det ultimative business sæt, som vil tage dig sikkert og stilfuldt ind i det nye år! Der er tale om en pung og en taske i den lækreste bordeaux farve, til en samlet værdi af 2700 kr - ikke helt dårligt, hva? Du har oven i købet helt til mandag kl. 12 til at være med i konkurrencen, så der er ingen undskyldninger for ikke at deltage! Som de andre dage, er det eneste du skal gøre for at blive den heldige vinder af dette sæt, at besvare nedenstående spørgsmål, samt følge @adaxbags og @9pr på instagram.JulekalenderFor at være med i denne dags kalenderkonkurrence, skal du svare på: SPØRGSMÅL: Hvor mange år kan ADAX fejre til næste år 2014? Er det helt umuligt at svare på, kan i finde svaret lige her - ingen skal snydes for chancen for at vinde, vel? Og husk som altid at skriv jeres Instagram sammen med svaret. Hav en rigtig skøn og dejlig december dag :)