Julekalender: Vind lækre Medina by GOSH produkter

Så blev det endelig december måned, og for at fejre det og forkæle jer, laver vi her på bloggen en julekalender med lækre gaver til jer fra vores dejlige mærker! Der kommer en ny konkurrence op hver mandag til fredag helt indtil juleaften, så husk at holde øje med bloggen.DSC_2994 Idag, mandag d. 2. december, kan du vinde alle de lækre produkter fra Medina by GOSH. Posen indeholder 4 neglelakker, 4 læbestifter, 2 eyelinere i brun og sort, en sort mascara, Medinas deodorant samt Medinas parfume. For at deltage i konkurrencen skal I like 9PR (@9pr) på Instagram. Derudover skal I skrive jeres instagramprofil og svaret på følgende spørgsmålet i kommentarfeltet herunder:Hvad hed Medinas første single?Vi trækker en vinder i morgen kl. 14 - Held og lykke!