Ugen der gik!

Puha, tiden flyver afsted her hos 9PR, men derfor skal I jo ikke snydes for en omgang "Ugen der gik"!Vi bliver dog lige nødt til at kommentere vejret inden vi kigger på alle de spændende ting der skete i sidste uge, for hvor er det bare skønt at foråret endelig er kommet til Danmark :) Lad os satse på at det er kommet for at blive! Vi krydser i hvert fald alt hvad der kan krydses her på kontoret!Nå, men back to business :D Mandag startede ud med besøg af Stine fra GOSH, som havde et spændende møde med Line og Nina.IMG_4256Line og Nina er som sædvanlig altid på farten og nåede da også forbi Dansk Mode & Tekstils nye lokaler og fik sig en god snak med Søren om de næste spændende projekter :)IMG_4262Som I måske ved er modebranchen altid langt fremme, så i takt med at vejret bliver varmere, tikker alle de nye AW13 styles ind på kontoret, og det betyder kollektionsfremvisninger! Wuhu :) Vi elsker at få historierne bag de forskellige kollektioner!Tirsdag startede vi ud med at få besøg af selveste Julie Brandt og hendes kollega Yvette, hvor vi fik os en god snak om den nye kollektion.IMG_4289Der er så mange flotte styles! Her er et lille sneak peak til Jer :)DSC_0790DSC_0783Vi var også i gavehumør tirsdag, da Eurowoman skulle fejres! Hvilken pige vil ikke elske at få sådan en flot pink gave?! Det ville vi hvert fald :)DSC_0780Onsdag havde vi besøg af skønne Ann Lind fra Go´morgen Danmark, som her ser lækker ud i strik fra Ganni!DSC_0796Torsdag stod det igen på kollektionsfremvisning :) Denne gang var det Black Secret der var forbi showroomet! Her viser Micha et udpluk af den skønne kollektion.DSC_0804DSC_0811Vi er så heldige at vi fra AW13 kollektionen får Tusnelda Bloch i showroomet! We like! Og kollektionsfremvisningen gjorde bestemt ikke denne begejstring mindre :) Hele historien bag kollektionen, materialerne osv. er fantastisk! Her er et sneak peak af kollektionen, vist af selveste Tusnelda herself :)DSC_0813DSC_0816Og vores egen Nanna kunne da heller ikke vente med at hoppe i dette skønne sæt, som vi alle her på kontoret elsker!DSC_0821Fredag er bare altid en god dag her på kontoret! Det stod på endnu en fremvisning, denne gang af CPH Fashion pools mærker Munderingskompagniet og AJ. 117 Project. Tina viser de fine styles, som vi glæder os til at få op at hænge i showroomet :)DSC_0823Det var alt for denne omgang, og vi er allerede igang med en ny spændende og travl uge! Vi holdte sample sale igår, og fordi vi fik en række opfordringer og vi fik flere styles hjem, holder vi også sample sale idag indtil kl. 17! Så skynd Jer forbi showroomet :) Vi glæder os til at se Jer og HUSK at medbringe kontanter!På gensyn ;)