Whiite presseevent!

Skønne Whiite afholdte i går morges et super fint presseevent med dejlig morgenmad, massere af skønne mennesker og en fantastisk AW13 kollektion.IMG_4311Whiite sørger altid godt for deres gæster og dette event var ingen undtagelse. Der var massere af dejlig morgenmad og skønt tøj.IMG_4312Line og Nina forelskede sig i denne fine hvide blonde top!IMG_4313Whiites nye kollektion byder blandt andet på stilrene linjer og fede print.IMG_4314Her et kig til HS 13 kollektionen, der lige er landet i butikken!IMG_4315Nina var helt vild med denne gulvlange kjole i det fineste silke-stof med blonder over brystet.IMG_4316Whiites søde presseansvarlige Arman viste stolt alle gæsterne den nye kollektion.IMG_4318Striber er denne sæsons nye sort og Line var vild med dette sæt.IMG_4321Gæstelisten talte blandt andet søde Emilie Delance fra Delancefashion.IMG_4329Skønne mennesker, vidunderligt tøj og lækker mad... hvad mere kan man ønske sig!IMG_4332Skønne Frederikke Whiite i midten, i den smukke blondetop!IMG_4337De søde piger fra Cover, Annika og bloggeren Trine Kjær var også med for at udforske Whiites fine styles.IMG_4338Dejlige Celine Albert kom også forbi en en lille bid og massere af tøj-kigning.IMG_4339Line Hindsgaul fra Alt for Damerne og Nanna Flachs var også vilde med Whiites nye kollektion. Men hvem ville ikke også være det :) <3Vi siger tak til Whiite for en skøn morgen og tillykke med den skønne kollektion!

9PR