Tillykke til Eurowoman med de 15 år!

I går fejrede Eurowoman deres fantastiske 15 år som et af Dansmarks skønneste modemagasiner. Line og Nina var med til at fejre dem, og der var massere af dejlige mennesker, skøn stemning og en vidunderlig kage. Her kommer billeder lidt fra begivenheden.IMG_4290Den vidunderlige kage gjorde stemningen endnu bedre :)IMG_4298Sara, Camille & Bea fra Eurowoman i fuld gang med kagen - mmmm den var også god!IMG_4292Gæstelisten talte blandt andet Christiane Schaumburg-Müller, der her stiller op til billeder.IMG_4299Der var også blevet anrettet en fin portion pink flødeboller til lejligheden og det så fantastisk ud.IMG_4295Eurowomans moderedaktør Gertrud Bønnelykke var i hopla, og viste Eurowomans ånd fra den bedste side.IMG_4302Blandt gæsterne var også både Frans og Pian fra Ganni.IMG_4304Line hyggede sig, og ses her Tina Mogensen & Rasmus Patriksson og Marie Sand og Bea.IMG_4308Line minglede og  faldt i snak med søde Naja fra Pandora og Christina fra Custommade.IMG_4309Alle gæsterne fik et fint jubilæums nummer med hjem, og det var med oven i købet både med smukke Helena Christensen og lækre Nadja Bender på forsiderne.Endnu engang rigtig mange gange tillykke Eurowoman - vi glæder os til de næste 15 år <3