Bloggerbesøg: Emily Salomon

Så er det tid til endnu en gang "Bloggerbesøg", og denne gang har vi haft søde Emily Salomon fra Emilysalomon.dk på besøg i showroomet, for at fortælle lidt om sin blog, hvilke tendenser hun tror på denne sæson og for at vise sine yndlingsstyles.DSC_0017Fortæl kort om dig selv og din blog. Hvor længe har den eksisteret og hvorfor kan du godt lide at blogge?Min blog er en blandet, feminin landhandel af personlig stil, favoritopskrifter, små ting i hverdagen der gør mig glad, og så af og til et par rejseindlæg eller lignende, alt efter hvad jeg nu engang går og laver.Bloggen er lidt over 3½ år gammel og jeg holder af at blogge, fordi det giver mig et kreativt frirum, og fordi jeg er glad for den dialog, jeg har med mine læsere. Og så synes jeg det er fantastisk at have en visuel dagbog over dele af mit liv. Det er aldrig lykekdes mig at føre en rigtig dagbog, så det er egentlig skægt, at jeg har haft stamina til at blogge så længe.Hvilke tendenser tror du på denne sommer?Læder! Både som detaljer og som hele beklædningsgenstande. Ikke bare jakker og leggins, men også bluser, shorts og nederdele.Print! Striber, leo og blomster og gerne alle sammen på én gang.Gladiatorsandaler a la Isabel Marant. Jeg kan godt lide, at der sker en hel masse omkring fødderne og anklerne.Hvilke 3 items skal du føje til din garderobe denne sæson?  En læderjakke! Jeg har underligt nok ikke en læderjakke. Og en blomstret nederdel eller to. Har især kig på en fin én fra Ganni. Flade (!) ankelstøvler og sandaler med cool detaljer. Jeg har alt for mange høje hæle og stort set ingen flats.Vælg dine 5 yndlingsitems i showroomet og fortæl lidt om, hvorfor du er vild med dem.DSC_00151. Jeg er glad for taljerede kjoler, og den kønne koralfarve fra Storm & Marie er perfekt til forår og sommer og nem at dresse op og ned alt efter lejlighed (psst. køb den her).DSC_00162. Den seje gule sweatshirt fra Stella Nova er perfekt til solbrun hud og kølige someraftener, og så er ballonprintet noget så hyggeligt.DSC_00233. Læderjakken fra Sand har lige det snit og den type læder, jeg går og leder efter, så det kunne meget vel være den, der ender med at flytte hjem til mig.DSC_00214. Jeg har ikke verdens længste ben, men jer er sikker på, at de vil syne lidt længere, i de cool stribede stumpejeans fra Fiveunits (psst. køb dem her).DSC_00185. Selvom jeg egentlig ikke mangler flere pumps med høj hæl, så kan jeg slet ikke stå for de grønne fra Ganni med metalforstærkning ved snuderne. De er rå og elegante på én gang (psst. shop dem i flere farver her).