UGEN DER GIK!

I sidste uge havde vi besøg af en masse skønne mennesker, Line og Nina var forbi Ganni og se deres nye kollektion, og endelig fik vi massere af nye AW13 kollektioner hjem.... og de er så fine!!DSC_0778Mandag fik vi en masse nye AW13 kollektioner ind, her er det Stella Novas helt fantastiske nye kollektion, der byder på fede jakker, fine sæt og fantastiske print.DSC_0777Vi fik også flere store kasser med lækre Sofie Schnoor sko. Vi er vilde med det lidt kantede og skæve look, som mange af skoene fra kollektionen byder på.DSC_0768Mandag fik vi også besøg af den søde stylist og blogger Kimmie-Therese, som her er igang med at gennemse Gestuz' skønne kollektion.DSC_0774Senere mandag eftermiddag kom den skønne stylist Gabi Humnicki forbi for at aflevere lidt tøj, men hun kunne vist heller ikke nære sig for at låne lidt mere :)DSC_0773Tirsdag kom de søde Cover-piger Trine Kjær og Annika forbi til en kop kaffe. Her står Anika og Nina og laver lidt sjov med hinanden ;)IMG_4191Tirsdag eftermiddag blev Nina og Line inspireret af det skønne vejr og fandt alle de fedeste gule items i showroomet. Her er Tiger of Swedens fine forårsbukser.IMG_4194Samsøe&Samsøe har disse fine sandaler i det lækreste gule læder.IMG_4195Witty Knitters har den fineste gule strik perfekt til at give dit sæt et ekstra tvist.IMG_4196ASH har disse fantastiske sporty sko, som passer til sommerens brune ben.IMG_4200Enviis fine top vil være perfekt til sommerens festivaller.IMG_4198Denne Gestuz jakke i sin sarte gule farve er et musthave til sommeren, og vi elsker den!IMG_4199Billi Bi har disse fine, fine sandaler i en lækker varm gul farve.IMG_4203Onsdag var det igen helt fantastisk vejr, og her i showroomet nød vi det i fulde drag!IMG_4207Onsdag kom den søde Sarah fra Eurowoman forbi og forelskede sig i denne skønne jakke fra Gestuz.IMG_4209Torsdag startede rigtig godt da Børsen Pleasure bragte dette fine klip af Gannis brune ruskinds shorts <3IMG_4210Fredag fortsatte det skønne vejr, og Line og Nina nød det på vejen hen til Ganni.IMG_4240Selv når man kommer ind af Gannis dør signalerer de stilsikkerhed, vi er vilde med det <3IMG_4213 IMG_4218 IMG_4216Gannis nye AW13 kollektion byder på massere af fine print, lækre materialer og fantastiske farver.IMG_4222 IMG_4223 IMG_4224Nogle af Gannis key items er med tern og animal print og vil kunne peppe efterårets og vinterens kedelige vejr og humør væsentligt op.IMG_4219 IMG_4229Ganni har igen i denne sæson massere af lækkert undertøj og fine accessories!IMG_4231Gannis sko var også fantastiske og her kommer bare en lille del af alle de styles, som vi virkelig kan glæde os til at få i showroomet.IMG_4232 IMG_4234 IMG_4236 IMG_4237Der er massere af cool detaljer, fede farver og skønne print på den nye kollektions sko, som vi allerede elsker <3IMG_4227 IMG_4238Efter at have gennemgået alle de fantastiske styles, var det også tid til at sidde lidt ned, og Line står her og gennemgår de sidste detaljer med de skønne Ganni designere Ditte & Katrine.Det var endnu en uge der gik, men vi kan godt afsløre, at efteråret hos 9PR kommer til at bugne med fantastiske styles fra alle vores fantastiske mærker, som vi virkelig glæder og til at vise jer :)

9PR