FÅ STILEN: CARA DELEVINGNE

Den britiske model Cara Delevingne er på kort tid blevet hele modebranchens darling med sin quirky personlighed og stil - og ikke mindst sit smukke udseende!Hos 9PR er vi også vilde med hende, så derfor har vi sammensat 3 looks til jer med inspiration til hvordan i kan få stilen. Husk at klikke på billederne for at forstørre dem!cara d 4Cara Delevingne formår at sammensætte det perfekte street look, med en slidt denimjakke, hættetrøje, sneakers - og som prikken om i'et, lidt bling!cara d 1Gør som Cara og gå all in på det herreinspirerede look! Drop kjolen når du skal til fest, og vælg i stedet et sejt jakkesæt! Tilfør lidt feminine detaljer i form af tårnhøje stiletter og en statement halskæde.CARA D 2Til den aftener hvor den skal have ekstra gas! Hop i en opsigtsvækkende kjole, gerne i en af sæsonens metalliske farver, et par sølv stiletter og en enkel cluth! Hold make-uppen nedtonet med en nude læbestift.