UGEN DER GIK!

Så begynder hverdagen igen efter en dejlig lang påskeferie! Vi har nydt ferien i fulde drag med alt hvad det indebærer af afslapning, god mad, solskin osv. :) Har I nydt Jeres påskeferie?Sidste uge var jo en kort uge, så i denne omgang bliver det en lidt kortere omgang "Ugen der gik" end normalt!DSC_0752Mandag havde vi besøg af den søde blogger Kimmie Therese!DSC_0754Senere på dagen kom stylist Gabi Humnicki forbi og lånte blandt andet denne super fine Ganni kjole :)DSC_0757Tirsdag svingede de søde bloggerpiger Sofie og Fransiska fra bloggen Ninetyone forbi showroomet for at få et kig på alle vores skønne styles!DSC_0760Sofies absolutte favoritstyle fra showroomet er denne fine Gestuz læderjakke i den flotteste forårsfarve, og det forstår vi virkelig godt!DSC_0761Fransiskas favorit er også en farverig sag, nemlig dette skønne sæt fra Stella Nova. We like :)DSC_0764Tirsdag fik vi også besøg af den dejlige stylist Mette Mikkelsen, som var forbi til en hyggesnak med Line og Nina og ikke mindst for at låne en masse styles :)DSC_0766DSC_0765Vi sluttede ugen af med at modtage en masse nye lækre styles fra Samsøe & Samsøe, som vi glæder os til at få op at hænge i showroomet!Her på kontoret har vi sindssygt travlt i denne uge, da Samsøe & Samsøe ikke er de eneste, der sender os deres nye AW 13 kollektion! Men det er skønt, og vi glæder os til at  modtage alle de nye styles.    Kan I have en forrygende uge derude, og hold øje med bloggen, da der senere på ugen kommer endnu et"Bloggerbesøg" med en af vores yndlingsbloggere!

9PR