UGEN DER GIK!

Så er det endnu engang tid til "Ugen der gik!". Imens solen skinnede udenfor og alle var forårs-glade, havde vi  besøg af en masse skønne mennesker (og dyr) i showroomet.1Ugen startede med, at showroomet blev forvandlet til location for et photoshoot til en artikel til IN.2Og det var 9PR's egen smukke Line, der var model!DSC_0515De søde fotografer fik sig en kop nespresso, imens de ventede spændt på, at Line blev klar!DSC_0527Så er vi igang, og Line poserer i et lækkert sæt fra Stella Nova.DSC_0531Og billederne blev kigget igennem og alle var glade for resultatet! Se billederne i IN til maj!Cille Henning - alt for damerne stylistMandag bød også på besøg fra den skønne stylist Sille Henning.DSC_0536Og hun havde taget sin søde søn William med, som blev underholdt af Nina, imens Sille fandt lækre styles i showroomet.DSC_0541Søde Kenny Aleksandr kom også på besøg til en kop kaffe og en hyggelig sludder.Helene - Pudderdåserne (2)Og han havde taget Helene med, fra pudderdåserne, som fik kigget lidt på vores lækre produkter fra Gosh.Thea GrenaabuchardThea fra GrenaaBuchard, var også forbi showroomet, for at finde nogle lækre styles blandt vores skønne mærker.DSC_0538Stylisten Noah kom også forbi til en kop kaffe.Clara Matz, Obi, Charlotte Sandgren - moderedaktør og assistentOm tirsdagen fik vi besøg af moderedaktør Charlotte Sandgren og modeassistent Clara Matz fra Woman. Charlotte havde taget sin fotogene hund Obi med!DSC_0546Vi fik også besøg af stylisten Søren fra X-factor, som blandt andet lånte den flotte maxikjole fra Gestuz.DSC_0586Om aftenen var der GOSH-event, for alle de søde bloggere - det kan i læse mere om her!DSC_0643Så blev det fredag og der havde vi besøg af en af vores yndlings sangere, som skulle kigge på de lækre styles fra Cottonfield.xNemlig Rasmus Walter! Som blandt andet var vild med denne cool skovmandsskjorte.xOm søndagen havde Melika og Kristine et photoshoot med den skønne model Helene M., som her er iført sæt fra Envii.x1Det var den super dygtige fotograf Simon Birk der var bag linsen.x3Make-up artisten Pernille Buhl lagde make-up og stylede hår på Helene.x2Kristine og Melika havde været så heldige at få lov til at låne Whiite's lokaler til photoshootet. Her er modellen iført fin blå blazer fra Stella Nova.x4Nu glæder vi os bare til at se det endelige resultat af Kristines og Melikas' shoot! Husk at kigge forbi bloggen i løbet af ugen, og så kommer der endnu et nyt "Ugen der gik" på mandag.