BLOGGER BESØG: TRINE FRA TRINES WARDROBE

I denne uges "Bloggerbesøg" har vi haft besøg af smukke Trine fra Trines Wardrobe og Cover.DSC_0099Ligesom alle andre eeeelsker Trine også GOSH <3Fortæl kort om dig selv og din blog.Trines Wardrobe er i bund og grund en stildagbog, hvor jeg hver dag poster enten mit outfit, ting jeg kan lide, billeder fra modeugerne eller events, jeg har deltaget i. Jeg har blogget i 4 år og det, der holder mig i gang, er uden tvivl mine ret så fantastiske læsere, der dagligt skriver en masse kommentarer og mails til mig.Hvilke tendenser tror du på til sommer?Min yndlings tendens i denne sæson er uden tvivl fokusset på jakkesæt. Der er virkelig intet sejere end en pige i et jakkesæt - enten bestående af jakke og bukser eller jakke og shorts, og så tilsat sneakers til hverdag eller stiletter til fest. Derudover er jeg også fan af 90'er grungen, som er stærkt repræsenteret, samt fokus på 60'erne. Edie Sedgwick har altid været et af mine stilikoner.Hvilke 3 items skal du tilføje i din garderobe denne sæson?Flere jakksæt, Celine Trio tasken i sort, fordi den er klassisk og fordi jeg har villet have den så længe, og så en hvid sommerkjole.Vælg dine 5 yndlingsitems i showroomet og fortæl hvorfor du er vild med dem.DSC_00891. Forår i Danmark betyder ikke just varmt vejr, så man kan lige så godt investere i en pæn overgangsjakke. Jeg elsker materialet, pasformen og farven på denne fra Ganni.DSC_00982. Som sagt er jeg vild med jakkesæt, og det her fra Tiger of Sweden er virkelig flot - jeg elsker farven, og så er jeg vild med, at shortsne faktisk har en sporty pasform.DSC_00933. Jeg har altid haft en svaghed for striber, så jeg ved at denne bluse fra Sand vil blive slidt op. Den passer til alt!DSC_00944. Når jeg kigger på tøj, så går jeg altid hen til en stang og rører de forskellige items. Den her jakke fra Gestuz var så blød, at jeg ikke kunne lade den hængeDSC_00865. Man kan ikke komme udenom mini skirts i den her sæson, og det her fra Ganni kunne virkelig være et godt bud på den perfekte!