GOSH BLOGGEREVENT

DSC_0560I går havde vi inviteret en masse skønne bloggere til GOSH event, for at se nærmere på alle de lækre nyheder fra GOSH og for at lære lidt om, hvordan man bruger de forskellige produkter.DSC_0551Gorm Wisweh stod for det lækreste tapas til de sultne og så var der massere af cava!DSC_0553DSC_0563Nina fra 9PR og Mie fra Wewonder og Sofie fra Sofies Blog nyder et lille glas.DSC_0565De fine piger Funda fra By Funda og Tikkie fra Adelie.DSC_0572Mie fra We Wonder og Lily fra Beyond Black.DSC_0568Stine fra GOSH byder velkommen.DSC_0580Det var den dygtige make-up artist Sidsel Marie Bøgh, der skulle vise bloggerne hvordan produkterne skulle bruges. Hun lagde den smukkeste makeup, det endelige resultat kan i se lidt længere nede, så keep reading!DSC_0586Eventet blev holdt i lækre omgivelser, hvor alle pigerne sad ved hver deres spejl og kunne øve sig i at lægge den perfekte makeup - ægte beauty school!DSC_0639Og så blev der lagt make-up! Her er det smukke Lily fra Beyond Black, der giver den gas med den røde Long lasting Lip Marker - Så pænt!DSC_0626Cecilie fra Beauty Junkie lægger en fin øjen makeup på Funda fra By Funda.DSC_0618Christina fra Passion for Fashion er fuldt koncentreret..DSC_0598Line synes også liiiige, at Nina skulle have lidt mere makeup på!DSC_0614Cecilie fra Beauty junkie er i gang med at lægge den skønneste grønne øjenmakeup.DSC_0595Mie og Nina tager lige en hvilepause.

DSC_0599Sidsel er nu kommet lidt længere med modellens make-up, og havde lavet flotte smokey eyes, som vi helt sikkert skal afprøve i weekenden!
DSC_0627Clara fra Neon 515 & Trine fra Trines Wardrobe fik lige lidt tip Sidse. Clara er igang med den lækre BB Skin Perfecting Kit - Highlighter & Concealer, som er alles favorit
DSC_0630Line synes lige at Trine og Clara skulle have lidt mere at drikke...
DSC_0631

Her er Frede fra Fredes Blog endelige resultat - den perfekte hverdags makeup!

DSC_0635

Og så det endelige resultat! Modellen var så smuk med sin fine grønne øjenskygge og lækre røde læber!