UGEN DER GIK!

Så gik der atter en uge, som blandt andet bød på showroom manager Kristines fødselsdag, skønne gæster samt afskedsfest for vores dejlige showroom koordinator Melika.Derudover var det også ugen, hvor årets første forårsdag ankom, og her hos 9PR glæææder vi os virkelig til det bliver lidt varmere så vi kan begynde at gå i fine sandaler, sommerlige kjoler og dejlige jakker fra alle vores skønne mærker.DSC_0437Mandag havde vi besøg af søde Trine fra Cover, som var iført en fin bomberjakke fra hendes egen kollektion Envii by Trine’s Wardrobe.Skærmbillede 2013-03-01 kl. 10.13.47Tirsdag morgen pyntede vi kontoret fint op, da det var Kristines fødselsdag. Temaet blev et beach, summer, b-day tema, som vi selv var ret stolte af.Skærmbillede 2013-03-01 kl. 10.13.42Kristines skrivebord blev pyntet med flag, drinks-paraplyer og massere af gyldent englehår så hun næsten ikke kunne være der :)foto-1Kristine blev senere på dagen fejret med endnu en fødselsdagssang og lækker b-day cake - mums!Skærmbillede 2013-03-01 kl. 10.13.35Kristine havde selv taget flødeboller med til os allesammen, så der var massere af lækkerier dagen lang - we like a lot <3DSC_0440Om eftermiddagen fik vi besøg af upcoming artisten  Andrea aka. "Aimee" sammen med Sidsel Johnasen fra Tigerspring Records. De skulle låne tøj til Aimees nye musikvideo, så hold øje med hendes video for hun har en masse lækre items på fra blandt andet Gestuz og Storm & Marie.DSC_0441Imens Aimee og Sidsel gik rundt og nød alt det skønne tøj, sad endnu et medlem fra Tigerspring Records og nød en kop kaffe og et godt blad i ro og fred. Hvem gider også bruge tid på alt det fantastiske tøj, vidunderlige sko og smukke accessories? DET GØR VI I HVERT FALD!! :DDSC_0443Onsdag havde vi besøg af skønne Arman fra Whiite, som kom forbi til en lille hyggesnak og en kop kaffe med Melika.DSC_0445Onsdag formiddag kom stylisten Eloise forbi og faldt pladask for denne bomberjakke fra Envii - det kan vi godt forstå!DSC_0446Senere samme dag kom Københavns Kultur- og fritidsborgemester Pia Allerslev forbi kontoret for at låne nogle fine lange selskabskjoler.Skærmbillede 2013-03-01 kl. 15.32.46Fredag var Melikas sidste dag, så vi tog os ekstra godt af hende, med god mad, juices og lækre forårs jordbær :)DSC_0449Her sidder Melika og nyder det dejlige solskin gennem vinduet på hendes sidste arbejdsdag, som samtidig var den første forårsdag.DSC_0448Når cheferne er ude, danser praktikanterne på bordet, eller sådan noget ;) Praktikanterne har i hvert fald overtaget Nina og Lines pladser og sidder og hygger sig fredag formiddag.DSC_0453Da det var Melikas sidste dag i fredags, satte praktikanterne sig for at lave lidt hygge. De iklædte sig alle deres forårsfarvoritter fra vores showroom og poserede for kameraret.DSC_0456Matilde valgte et par fine sommerlige Billi Bi sko, et par floral printed bukser og fin sort top begge fra Black Secret.DSC_0459Nanna var iført en detaljepræget sort kjole fra Allez Allez, sporty sko fra ASH og fin lædertaske fra Markberg som er lavet i samarbejde med Christina Dueholm fra bloggen Passions For Fashion.DSC_0461Christina havde valgt en sød forårsfarvet jakke fra Julie Brandt, en fin printet t-shirt fra Allez Allez, et par sommersandaler fra Billi Bi samt et par hvide skinny jeans fra Stella Nova.DSC_0467Praktikanterne fik dog også lokket Melika til at finde hendes yndlings items til det (forhåbentligt) varme forår vi går i møde. Melika valgte et sort/hvidt printet sæt fra Samsøe&Samsøe og en fin forårs trenchcoat fra Stella Nova.DSC_0468Fredag aften hold vi et brag af en fest for at fejre Melika. Stylisten My Ringsted kom blandt andet forbi til et glas hvidvin og en hyggesnak.DSC_0469Vores tidligere praktikanter (fra højre) Mikala, Anne-Sofie og Cathrine kom også forbi, og sidder her og hygger med vores nuværende praktikant Matilde.DSC_0472Lidt senere på aftenen kunne vores tidligere praktikanter ikke nære sig, og måtte lige rundt i showroomet og se hvad der var af delige nye og gamle styles. Cathrine forelskede sig i denne skønne Stella Nova trenchcoat.DSC_0474Mikala var helt vild med dette sæt fra Allez Allez, med en fin printet nederdel og cool sweatshirt.DSC_0475Anne-Sofie kunne simpelthen ikke vælge mellem den super fede printede skjorte fra Samsøe & Samsøe og Stella Novas strikkede bluse med kaninpels.DSC_0498Senere på aftenen fik vi besøg af showroommanager Kristines venner, der også kom forbi for at lave lidt ekstra god stemning på Melikas sidste dag.DSC_0486 DSC_0492 DSC_0502Det høje humør fortsatte hele aftenen, og Melika havde en fantastisk fest med massere af kærlighed og ønsker om at hun vil sparke røv hvad end hun kommer ud for :) Vi kommer til at savne hende <3

9PR