BLOGGERBESØG: CLARA FRA NEON 515

Så er det tid til næste indlæg med bloggerbesøg, og denne gang er det søde Clara Matz, der er modeassistent på Woman og har bloggen Neon 515 sammen med Womans moderedaktør, Charlotte Sandgren.IMG_1248Fortæl kort om dig selv og din blog.Jeg startede bloggen i 2012 sammen med Womans moderedaktør, Charlotte Sandgren. Jeg beskæftiger mig via mit job professionelt med mode, men bloggen er en perfekt mulighed for at vise min personlige holdning til stil. Og så er det sjovt at blogge, fordi det er vores helt egen blog og der ikke er nogen chefer :)Hvilke tendenser tror du på til sommer?Sommerlæder, Fine sæt, Blomsterprint, Hvid og så massere af Celine.Hvilke 3 items skal du tilføje i din garderobe denne sæson?1. En farvet læderjakke.2. Et par leopardpumps.3. En Trio Bag fra Celine (Ja, jeg ved godt jeg er lidt sent på den, men den er så pæn!)Vælg dine 5 yndlingsitems i showroomet og fortæl hvorfor du er vild med dem.IMG_12351. Jeg elsker blomsterprintet og den smukke farve på denne fine kjole fra Ganni.IMG_12372. Som sagt er sommerlæder og farvet læder to af de tendenser, jeg er helt vild med denne sommer - og denne lækre jakke fra Gestuz kombinerer disse to tendenser perfekt!IMG_12443. Jeg elsker boyfriend jeans og high street - og dermed disse jeans fra Samsøe Samsøe.IMG_12394. Jeg elsker Gestuz, så derfor må jeg lige inkludere dem igen :) Jeg er ret begejstret for sæt denne sæson, og dette er så fint med sine lyse farver!IMG_12405. Hot pink er for sejt - jeg håber bare jeg tør tage denne lækre kjole fra Ganni på!IMG_1231Sidst, men ikke mindst, så er GOSH neglelakker en klar favorit. De laver de mest holdbare af glitter lakkerne, og så er priserne sindssygt gode!