Få make-up stilen med GOSH

Hos 9PR er vi vilde med GOSH, der tilbyder et stort udvalg af produkter, i en masse skønne farver og lækker kvalitet, der gør det let at kopiere de klassiske make-up looks. Desuden bliver deres produkter produceret her i Danmark, og mange af dem er uden parfume og parabener.I dette indlæg vil vi vise, hvordan man kan få de 3 klassiske looks: Nude, Røde læber og Smokey eyes.Nude lookDet Nude-look passer perfekt til hverdagen, og med GOSH's neutral pallette af øjenskygger og nude-farvede læbestifter, er det endnu lettere at skabe looket. Desuden tilbyder GOSH også en ClickNConceal, som er god til dække mørke render eller rødmen, og som man kan have med sig overalt. For at gøre nude-looket helt perfekt, bruges GOSH pressed powder, som giver en ensartet hud. Til slut kan der ligges en neutral farve på neglene, og man er good-to-go!Red lips De Røde læber kan både bruges til hverdag og fest og GOSH tilbyder en masse røde farver, i flere forskellige nuancer der passer til enhver lejlighed. For at fuldføre looket, bruges der en "Eyebrowpencil" for at gøre brynene mere markeret. Til øjnene bruges der en "Penliquid", som er en flydende eyeliner, der giver en perfekt streg og øjenskyggen "MonoEyeShadow" i en brunlig farve. Til slut bruges der "Natural blush" fra Gosh, som har den fineste farve som kaldes "Melon".nuancersmokey eyes Til looket Smokey eyes tilbyder GOSH en "Smokey eyes palette", der gør det let at lave looket - Der er lavet tal-kordinationer alt efter, hvilken farvenuance der skal placeres hvor på øjenlåget. Desuden har GOSH introduceret en ny masacara, "Growth Mascara", der giver synlig effekt på længden og tykkelse af vipperne, hvilket passer perfekt til looket. Til huden vil BB-creamen være ideel som foundation og en blush med brunlige nuancer, der giver et mere sunkissed look. Til læberne bruger man en mere neutral farve, såsom farven "Soft coral". Så er man klar til en aften ude!