UGEN DER GIK

Så blev det tid til et ny omgang "Ugen der gik", som byder på en uge, hvor vi har haft besøg af en masse søde mennesker, fået flere lækre sommerstyles og er blevet endnu klogere på de sociale medier :)Derudover har det jo - som I sikkert har bemærket og forhåbentligt haft tid til at nyde- været en uge, hvor vi har fået lov til at se solen og den blå himmel, weee! Det er vi vilde med her hos 9PR! Det gør bare hverdagen lidt bedre, ik?Nå, men nok om vejret, lad os se på ugen der er gået!

Annika og Trine

Vi startede ugen med en masse besøg. Her er de to skønne damer, Annika og Trine fra Cover forbi til kaffe og en hyggesnak. Trine ser super sej ud i jakke fra hendes SS13 kollektion for Envii <3

KimmieT

Senere havde vi besøg af stylisten og bloggeren Kimmie Therese.

DSC_0385

Mandagen blev rundet af med endnu et besøg! Denne gang var det stylist og blogger Pernille Rosenkilde og veninde, som var forbi for at udvælge styles til deltagerne i X-factor!

DSC_0389

Tirsdag fik vi fornemt besøg af vores allesammens kendis kok Gorm Wisweh, som ser brand godt i jakke fra Cottonfield!IMG_1418

IMG_1415Tirsdag var Line og Kristine også på besøg hos Samsøe Samsøe, for at se nærmere på den lækre AW13 kollektion!

IMG_1419

Seje printede skjorter til herrerne!

IMG_1423

IMG_1422Søde Anna fra Samsøe Samsøe viser sin yndlings style fra kollektionen, den lækreste ruskindsjakke med rulam!

IMG_1425

Line drømmer om at hoppe i læder fra top til tå..IMG_1427I mens Kristine gerne vil have fingrene i den seje sweat med det fineste print og de oversize læderbukser!

DSC_0391Onsdag morgen spiste vi morgenmad med de søde modeassistenter fra Costume, Annika og Julie. En fantastisk måde at starte dagen på med god mad og godt selskab!

Costume 1

Annikas absolutte yndlingsstyle fra showroomet er dette suit fra Tiger of Sweden, hvilket vi godt kan forstå!

Costume 2

Julie kunne godt tænke sig at gå sommeren i møde med disse fine sølv bukser fra Stella Nova.

DSC_0403Dagens underholdning stod Martin Brygmann for, mange tak :) Selvom han var forbi for at kigge på Cottonfields lækre styles, havde han sådan håbet på at få et glimt af Line, som desværre ikke var på kontoret den dag - hvilket tydeligvis ikke passede ham!

DSC_0417

Her på kontoret har vi haft optur over denne uges magasiner og ikke mindst alle de skønne mærker, de indeholder <3

foto

I sidste uge var det jo Social Media Week, og det skulle vi selvfølgelig deltage i! Her bliver vi klogere på, hvordan de sociale medier påvirker PR og journalistik. Og det gøres åbenbart bedst iført rød fra top til tå...!

Storm&Marie3Storm&MarieVi har også modtaget flere nye sommervarer i denne uge! Her ses et lille sneak peak af HS13 kollektionen fra Storm & Marie - Glæd Jer!DSC_0418Så nåede vi til fredag, dagen hvor det er tilladt at drikke alkohol fra kl.15 af her på kontoret, så længe det bare er en lille én :) Vi startede dog dagen med en omgang kaffe med endnu et besøg af Costume pigerne. Her får moderedaktør Maiken Winther og assisterende moderedaktør Thora Valdimardsdóttir  sig en snak med vores Showroom Manager Kristine!

SUS

Senere på dagen fik vi besøg af Line, som har bloggen Style Under Scrutiny. Her er hun iført hendes favorit style fra showroomet, den fineste frakke fra Stella Nova.DSC_0425Fredag var igen en dag med mange besøg, we like! Her har vi besøg af den super seje stylist Noah!DSC_0434Fredag eftermiddag fik vi besøg af skønne Clara fra Woman! Vi elsker hendes outfit med sporty t-shirt fra Ganni og Gestuz læderjakke <3

Kenny

Dagens og ugens sidste besøg var et lynvisit af søde Kenny Aleksandr, som skulle hente forsyninger til næste uges spændende opgaver!