WHIITE GØR EN FORSKEL...

WHIITE mener, at alle børn har ret til et godt børneliv. Derfor indgår de nu et samarbejde med Red Barnet, hvor de lancerer en helt særlig T-shirt. Overskuddet fra salget går bl.a. til Red Barnets omfattende arbejde for at hjælpe verdens mest udsatte børn.Chefdesigner for WHIITE, Frederikke Hviid har valgt at designe det smukke Livets Træ på den nye T-shirt. Et stærkt symbol på kernen i det universelle liv og på børnenes fremtid.træWHIITE-Kaia-517- SS13-379,00 (3)WHIITE-Kaia-011-SS13-379,00WHIITE-Kaia-302-SS13-379,00 (2)"Vi føler stort ansvar for at pleje de små frø, som vi sætter. De skal vokse, folde sig ud og udvikle sig til at blive selve træets stamme." - Frederikke HviidI den forbindelse kan man på vores hangtags læse om Nikolaj Lie Kaas egen oplevelse, da han sammen med Red Barnet besøgte børnearbejderne i Bangladesh.Skærmbillede 2013-02-20 kl. 12.38.01Med denne kampagne bidrager WHIITE til, at Red Barnet bl.a. kan udvikle konkrete redskaber til at sikre ordentlige og kontrollerede forhold for flere end 215 millioner børnearbejderne, så det arbejde de udfører ikke spænder ben for deres skolegang, og foregår under sikre forhold.IMG_8684fotoBåde Ibi Støving og Anne Glad hjælper WHIITE med at støtte op omkring projektet og DU som forbruger kan også tage del i kampen for et værdigt børneliv blot ved at købe denne unikke T-shirt som netop er landet i butikkerne. -Prisen på T-shirten er DKK 379.9PR glæder sig til samarbejdet mellem Red Barnet og alle WHIITE forhandlere landet over. - HAPPY SHOPPING! :)