UGEN DER GIK!

Endnu en uge er gået og vi har haft besøg af en masse skønne mennesker. Og alt imens at sneen har væltet ned og bybilledet har været præget af store vinterjakker og vinter-accessories, har vi fået en masse nye sommer-kollektioner, der pryder showroomet.DSC_0309 DSC_0315 DSC_0307Ugen startede med et møde med GOSH. Vi fik en masse nye lækre produkter til showroomet - blandt andet den populære BB-cream serie og en growth serum og mascara. Og det hele er allerede taget flittigt i brug og kan godt anbefales!sofieschnoorSenere var Line og Nina på besøg hos Sofie Schnoor, for at kigge på deres nye AW13 kollektion - og Line fandt to yndlingsitems, en lækker strik og et par fine støvler.DSC_0320 DSC_0322 DSC_0324 DSC_0325 DSC_0328I denne uge fik vi også nye styles fra FiveUnits - stylene er præget af fine mønstre og matchende sæt.DSC_0336Vi havde også besøg af  smukke Christel og hendes skønne søn Bille Max.DSC_0339Stylisten Eloiose Florio og Andres var også forbi showroomet for at låne noget tøj - her har de blandt andet fundet en fed jakke fra Envii.DSC_0343Kenny Aleksandr og ven kom også forbi og kiggede i showroomet, og de havde taget deres søde hund med.DSC_0346Sangerinden Karen Rosenberg var også forbi til en kop kaffe og en hyggesnak.DSC_0347 DSC_0350 DSC_0351Vi har også fået det nye mærke Allez Allez i showroomet, som er designet af stylisten og bloggeren Pernille Teisbæk og møbeldesigneren Lene Nendel.DSC_0358Vi fik også nyt lækkert badetøj i vildt leopardprint fra AJ. 117 Project - Ihhh hvor vi glæder os til at hoppe i det til sommer!!DSC_0364 DSC_0367 DSC_0370Og alle på kontoret var helt vilde med de nye styles fra Tiger of sweden, som var præget af det fineste blomsterprint, lækre skjorter og den fineste sorte buksedragt i silke.DSC_0375I fredags havde vi besøg af den smukke stylist og blogger Celine Albert, som også var forbi til en kop kaffe og et kig i showroomet.Fiveunits fredagsbarVi sluttede ugen af med manér til fredagsbar hos FiveUnits!Og nu er endnu en spændene uge gået i gang - følg med på bloggen, hvor der kommer indlæg løbende.