BLOGGERBESØG: BY FUNDA

I vores hverdag hos 9PR er vi i konstant kontakt med bloggere, der på få år er blevet en fast del af mediebilledet. Især i modebranchen er ingen længere i tvivl om deres gennemslagskraft og evne til at inspirere.Derfor indfører vi nu på bloggen en ny feature, hvor vi inviterer nogle af de sejeste bloggere op i showroomet til en snak om blogging, tendenser osv., og beder dem vise jer deres yndlings items i showroomet.Som den første blogger i rækken har vi smukke Funda, der blogger på By Funda:IMG_1266Fortæl kort om dig selv og din blog. Mit navn er Funda, jeg er 29 år og er født i København. Jeg har boet i Paris og New York, arbejdet som frisør i mange år og har blogget siden 2009. Jeg startede min egen blog By Funda i sommeren 2012, og her kan du få et indblik i min verden af mode, skønhed, min passion for fotografi og meget mere. Jeg elsker alt omkring mode og derfor elsker jeg at blogge.Hvilke tendenser tror du på til sommer?Massere af striber og lidt 70’er stil. Det er i hvert fald en af de tendenser, jeg selv hopper på!Hvilke 3 items skal du tilføje til din garderobe denne sæson?

  1. Bukser med vide forneden.
  2. En hvid strik.
  3. Noget med striber.

Vælg dine 5 yndlingsitems i showroomet og fortæl lidt om, hvorfor du er vild med dem.IMG_12641. Jeg faldt for strikken fra Stella Nova pga. den friske blå farve!IMG_12602 & 3. Den hvide skjorte fra Julie Brandt med de hullede detaljer til den lyseblå ruskindsnederdel fra Ganni er bare så 70’er og lige det look, jeg går efter til foråret!IMG_12544. Den cremehvide gulvlange kjole fra Gestuz er fantastisk smuk! Jeg elsker blondematerialet og den slanke silhuet.IMG_12565. En rosafarvet trenchcoat fra Stella Nova ville være perfekt til forårets lyse farver.