FÅ STILEN: KATE BOSWORTH

Hos 9PR lader vi os konstant inspirere - af folk på gaden, stilikoner, skuespillere og hvad der ellers fanger vores øje! Nogle af de seje kvinder og mænds inspirerende stil vil vi gerne dele med, så derfor vil i en gang om ugen vælge en person, der inspirerer os stilmæssigt, og vise tre måder hvorpå i kan få personens look.I dag er det den smukke skuespillerinde Kate Bosworth, hvis lækre LA-stil vi lader os inspirere af. Husk at klikke på billedet for at forstørre det!Kate B 1Kate Bosworth forstår at perfektionere det casual sommer look, med en fin strik, et par løse denimshorts og et par klassiske ankelstøvler. Og selvom det måske ikke er passende i Danmark helt endnu, kan man jo godt begynde at planlægge sommerens køb...Kate 2Vi er helt vilde med dette smukke look på Kate Bosworth! Kopier looket ved at vælge en smuk en nederdel i en fin farve og tilsæt minimalistiske accessories for at bryde det pigede. Slut af med en pink læbestift som prikken over i'et!Kate B 3

Kate Bosworth er essensen af LA-cool i dette outfit! Hop i et par jeans med flare, en tendens der i den grad er tilbage i modebilledet. Sæt dem sammen med en fin printet skjorte, en lækker enkel håndtaske og slut af med et par af sæsonens spidse stiletter.