COPENHAGEN FASHION WEEK DAY 3

Selvom modeugen allerede føles overstået for længst, synes vi ikke at i skal snydes for de sidste billeder, så her kommer et indlæg om modeugens sidste dag, fredag:IMG_1300Vi startede dagens med den lækreste brunch hos Stella Nova med en masse søde bloggere og en mulighed for at kigge nærmere på den fine AW13 kollektion! Kollektionen er inspireret af designeren bag, Trines Skollers, hund Otto! Kollektionen er også opkaldt herefter, og sammen med et western inspireret tema har den fået navnet: Otto the Dogman went Wild Wild West!brunchDer blev serveret lækker brunch fra The Royal Cafe - Mmmm..IMG_1313Og hygget og kigget nærmere på den fine kollektion!IMG_1317IMG_1332IMG_1303Et af vores yndlingsitems i kollektionen var en jakke i det smukkeste brokdestof.IMG_1314Trine skoller fortæller nærmere om kollektionen til Sofie fra Sofies Blog og Simone fra Fashionmanifest.IMG_1319Her ses hunden Otto på den fineste strik i lækre nuancer!IMG_1310Baren stod klar, men vi besluttede os liiiige for at vente et par timer!!tim vTimm Vladimir var blevet hyret til at lave mad til alle, der kom forbi, og vi nåede lige at få en smagsprøve med på vejen.IMG_1334Derefter gik turen videre til DANSK Collective's Brunch, hvor både Ganni og Won Hundred var præsenteret.gnniHer de seje designere bag Ganni, Ditte og Katrine, der begge så super lækre ud i Ganni! Især Dittes fine sæt kan vi slet ikke vente med at få fingrene i...!IMG_1339AW 13 kollektionen byder på de lækreste farver og fine print!IMG_1335Vi var alle enige om, at vi MÅ have fingrene i denne ternede jakke.IMG_1338Og de lækreste sko!yaelVi mødte også søde Yael fra Won Hundred, der stod med den fine AW 13 kollektion, som i kan se flere billeder af her!alfOg så spottede vi Alf, der så HOT ud i sit lækre jakkesæt fra SAND!Derefter gik turen videre til Bella Centeret, hvor flere af vores kunder også havde en stand.billi biVi startede hos Billi Bi, der viste super lækre og meget sexede sko! Støvletten ovenfor var vores klare favorit, og skal helt sikkert erhverves til efteråret!IMG_1342 IMG_1344Derefter gik turen videre Cashott..IMG_1346Her var der super mange lækre sneakers, især var vi ret vilde med den lækre sneaker i leopard!cashott IMG_1347Lidt drikkevarer skulle der også til!amustHos Amust blev vi allesammen helt forelskede i denne seje støvle med broderi!beaSå gik turen tilbage til Gallery, hvor vi mødte smukke Bea (assisterender moderedaktør på Eurowoman), der så så fin ud i strik fra Stella Nova, der meget snart kommer i butikkerne!fionaOg søde Fiona fra Spotding!IMG_1356

Og efter nogle lange men dejlige dage sluttede vi af med et velfortjent glas champagne på kontoret!