Modeassistent fredagsbar hos 9PR!

I fredags havde vi inviteret en masse af de søde modeassistenter til fredagsbar i vores showroom. Vi havde en super hyggelig aften, der blev snakket og drukket og bølgerne gik højt! Hermed lidt billeder fra aftenen:DSC_0124DSC_0125DSC_0129Søde Nanna, der er assistent for stylist Sille Henning og vores showroom manager Kristine.IMG_7744Søde Julie fra Femina sammen med vores praktikanter Christina, Matilde og Anne Sofie.IMG_7742De søde assistenter fra Alt for Damerne Line og Katrine, og Nanna.IMG_7739Karoline fra IN til venstre og Nicholine fra Elle til højre.DSC_0140Vores praktikanter Anne Sofie og Nanna.DSC_0143Vores praktikant Christina og showroom koordinator Melika.

DSC_0139
Der blev indtaget en del drikkevarer...!
DSC_0135
Og så blev der selvfølgelig kigget nærmere på alt det lækre tøj!
DSC_0126
Alberte fra Femina var helt vild med den smukke frakke fra Ganni!
DSC_0128
Imens Barbara fra Elle var helt forelsket i den fine top fra Gestuz.
DSC_0137
Karoline fra IN kastede sin kærlighed på den fine trench coat fra Stella Nova.
DSC_0142
Katrine fra Alt for Damerne i en livlig samtale med Arman fra Whiite, der også kiggede forbi.
DSC_0145
Og så gik turen mod Simons! Vi siger tak for en rigtig dejlig aften!