Ugen der gik!

Endnu en uge er pludselig gået, så her får i lige et tilbageblik på, hvad der skete på kontoret i sidste uge!DSC_0006Vi startede ugen med at have søde Ann Lind fra Go' Morgen Danmark på besøg! Og ligesom så mange andre, forelskede hun sig også i den smukke lyserøde frakke fra Ganni.DSC_0066Og så havde vi hyggeligt besøg af Kenny Alksandr, der var iført en fin ternet skjorte fra Cottonfield! We like!!DSC_0008

Også smukke Emily Salomon kom forbi og kunne fortælle spændende nyheder...
DSC_0100
Smukke Trine kom også forbi showroomet og kiggede bla. nærmere på alt det lækre make-up fra GOSH! Trines favoritter er BB' cremen og Catchy Eyes Mascara!
DSC_0083
Vi fik også lidt forskelligt lækkert tøj op i showroomet, her er det Enviis nye kollektion, med lækre farver, print og massere af fine striber!
DSC_0114 DSC_0117
Imens der var gang i den på kontoret, var Line og Nina i Berlin til modeuge, hvor de havde travlt med en masse spændende møder!! De var også til Hugo Boss show, og inden showet havde de middag med en masse lækre damer fra den danske modepresse!
HUGO BOSS MIDDAG
Her er det de fine piger Mie Jule fra Elle (til venstre) og Camilla fra Euroman (til højre).
HUGO BOSS SHOW
Og her et billede inden showstart!
DSC_0111
Fredag eftermiddag blev vi forkælet af en af vores søde praktikanter, der havde havde lavet cupcakes til os! Mmmm det må gerne blive et fast fredagsritual!
SAND SHOW
Og søndag tilbragte Nina og Line med at få sendt invitationer afsted til Sand showet, der allerede er om 9 dage! Arghhhh tiden går alt for hurtigt, men ihhh hvor vi glæder os til modeugen, der nu er lige om hjørnet!

9PR