Unplugged Juice Bloggerevent

I går eftermiddag mødtes de danske livsstils og modebloggere i Copenhagen Mall (Fisketorvet), for at besøge den nyåbnede juicebar, Unplugged Juice!

front house

Unplugged Juice er et helt unikt koncept, hvor sundhed og ernæring er i højsædet. Her sættes der stor fokus på fremstillingen af de forskellige juice, for at opnå et højere næringsindhold, der vil virke i længere tid, før dets ernæringsmæssige indhold degenererer.

Unplugged Juice benytter nemlig juicers, der kører ved en lavere hastighed, hvilket betyder, at mindre varme produceres ved fremgangsmåden af saftekstraktion og mindre oxygen indføres i saften. Dette medfører, at frugterne og grøntsagerne er mindre skadet, og vitaminer og mineraler bliver bevaret i juicen.

Endvidere tilbyder Unplugged Juice skræddersyede løsninger til kundernes enkelte behov. Hvis du for eksempel træner meget, kan du få det helt rigtige protein tilsat din juice. Unplugged Juice tilbyder således en bred række enzymer, vitaminer, kosttilskud samt proteiner, som kan tilføjes juicen efter behov - MUMS!!

foto[10]

foto[17]LÆÆÆÆÆKKERT!!

Hos Unplugged Juice slipper du oveni købet for at stå i kø ved bestilling. Her kan du via Ipads skræddersy din juice og modtage den få minutter efter ved skranken. I den nærmeste fremtid kan du også bestille hjemmefra eller fra arbejde, så du er sikker på, at det hele står klart, når du kommer forbi - We LOVE IT!

minglefoto[12]

Ejeren af Unplugged Juice, Søren Pjedsted og vægtkonsulent, Anne Hansen, fortæller entusiastisk omkring konceptet. Til aftenens anledning var der rig mulighed for at hygge, sludre og smage på de forskellige juice og smothies.

skønhedsassisten EWEurowomans skønhedsassistent, Julie Kraase Brandt, nyder sin helt egen skræddersyede juice - Nam nam!

modeso og acieHer ses de skønne bloggere, Tine fra Modeso og Acie

sara og lineEt stort smil fra Sara fra Youblush og Line :)

mikkelMikkel fra FSWJWC, strikes a pose! ;) colagen pulverJasmina og Emilie fra Delance Fashion står med et af proteinstofferne, kollagen, som kan tilføjes de forskellige juice, så din hud styrkes indefra. Kollagen er nemlig et protein, som udgør den primære støttestruktur i huden, det gir huden styrke og smidighed og har en unik evne til at holde på fugtigheden. Så bring it on!

grøn juiceninas yndlings.after workout

Ninas yndlings juice, After Workout - Mmmmmmmmmm...

foto[11]

De lækre bloggere, Frederikke fra Fredes blog , Emily fra  Emily Salomon, Funda fra By Funda og Mie fra Wewonder... Smiiiiiile ladies ;)

I en tid hvor milliarder af kroner bliver brugt på mad og drikkevarer, som er fyldt med konserveringsmidler og andre kemikalier, er de helt rigtig producerede juices nu mere end nogensinde et vigtigt værktøj til at hjælpe os med at give vores krop det ernæringsmæssige behov, den kræver, så vi kan fungere optimalt i den travle hverdag -

TAK Unplugged Juice!!