Won Hundred AW13 Presseevent

Selvom vinteren har sit kolde greb om Danmark, og SS13 kollektionerne kun langsomt er ved at ramme butikkerne, er modeverden allerede langt foran. Om et par uger løber Copenhagen Fashion Week af stablen, hvor AW13 kollektionerne bliver præsenteret, og allerede nu er flere mærker smugstartet med at vise deres bud på, hvad vi skal gå i til næste efterår.I går var det således Won Hundred, der havde inviteret til fremvisning af deres AW13 kollektion, og da vi repræsenterer det seje danske mærke i vores billedbank, var vi selvfølgelig tilstede!Søde Yael og Nikolaj fra Won Hundred, der stod bag det fine event.IMG_2778IMG_2758Både magasiner og bloggere var mødt op for at se, hvad Won Hundred denne gang kunne byde på. Her er det de smukke piger Mie fra Elle & Getrud og Sara fra EurowomanIMG_2767Fine Cecilie fra Alt for Damerne, der også har bloggen Beautyjunkies.IMG_2757Søde Emily fra Emilysalomon, der altid ser misundelseværdigt lækker ud på billeder.IMG_2765Josephine fra Elle og vores egen Line.IMG_2768Mie fra Wewonder (der endelig er kommet hjem fra Berlin), Frede fra Fredesblog og Lily fra Beyond Black.IMG_2772Og de smukke piger Pernille Teisbæk fra Lookdepernille ( i den fineste leopardjakke) og Funda fra Byfunda.IMG_2773Og så til det, som det jo egentlig handlede om, den lækre kollektion, der var smukt stylet af Costumes moderedaktør, Maiken Winther.Kollektionen bød blandt andet på den lækreste flerfarvede læderjakke, der var manges favorit!IMG_2785Fin lang bordeaux vest, der var sat sammen med den fineste strik.IMG_2809Lækkert, enkelt og råt look!IMG_2811Vi er stadig helt vilde med blå, og denne seje jakke er ingen undtagelse!IMG_2804Den sejeste vest, med et fint 70'er look.IMG_2803Line får sig lige en ordentlig tår vin, imens hun tror ingen kigger...Busted!IMG_2797Fin & blød kort jakke med læderærmer.IMG_2794Lækker klassisk uldjakke med fine detaljer, der uden tvivl bliver en favorit til efteråret!IMG_2792Og det fineste print, som alle her på kontoret gerne vil have fingrene i og helst allerede nu!IMG_2815Hos herrene var der skarpe suits, lækre strik og seje jakker. IMG_2787IMG_2808Kollektionen bød også på de fineste sko, et område hvor Won Hundred bliver stærkere og stærkere for hver sæson, her opfindsomt præsenteret: IMG_2774Især var vi ret begejstrede for de fine guld støvletter, der allerede står højt på vores efterårs-ønskeseddel (Er det for tidligt allerede at have sådan én? )!IMG_2775Og her et nærmere kig på nogle af vores favoritter fra kollektionen:IMG_2766 IMG_2762IMG_2760 IMG_2761Hmm er det underligt vi at nu allerede glæder os lidt til næste efterår..?! Hvad er jeres favorit fra kollektionen?