Ugen der gik!

Så er året ved at gå på hæld, og hos 9PR holder vi allesammen en dejlig lang juleferie!Men hov, vi fik aldrig lavet et blogindlæg om den  sidste uge før juleferien, så det kommer her, bedre sent end aldrig, ik?!Ugen startede med, at vi havde smukke Pernille Teisbæk fra Lookdepernille på besøg.Blog 2Og så modtog vi flere lækre kollektioner fra vores mærker, her fine sommersager fra Envii..DSC_0813Og lækre sandaler, stiletter og støvletter fra ASH, som vi glæder os til at pakke ud!DSC_0941Selvom ugen var lidt mere stille og rolig end normalt, og alle så småt var ved at gå på juleferie, havde vi stadig nogle sidste hyggelige besøg!Her de fine piger Frede og Tikkie fra Bisou!DSC_0945Eloise Florio og Andres var forbi for at låne lidt tøj..DSC_0936Og så havde vi hyggeligt  besøg af smukke Trine, der havde spændende nyheder at fortælle!! Vi må hellere lade være med at afsløre det, men kan kun sige STORT tillykke!DSC_0948Og sidst, men ikke mindst, blev der skrevet en masse fine julekort af de kreative chefer!Blog 1Og så er der vist kun tilbage at sige:RIGTIG GODT NYTÅR! Vi glæder os til så meget til 2013 sammen med jer!happy-new-year

9PR