Julekalender: Vind et par lækre jeans fra Tiger of Sweden

foto-25Så blev det endelig december måned, og for at fejre det og forkæle jer, laver vi her på bloggen en julekalender med lækre gaver til jer fra vores dejlige mærker! Der kommer en ny konkurrence op hver mandag, onsdag og fredag indtil juleaften, så husk at holde øje med bloggen.I den første konkurrence i rækken kan i vinde et par super lækre sorte coatede jeans fra Tiger of Sweden i modellen Slender til en værdi af 1.200 kr. Jeansne er i en størrelse 27/32 og kan enten være en gave til dig selv, din søster, kæreste eller veninde.

Tiger jeans 1

For at deltage i konkurrence skal i svare på følgende spørgsmål i kommentarfeltet. Husk også at skrive en mailadresse som vi kan kontakte jer på, hvis i vinder.SPØRGSMÅL:Hvilket år blev Tiger of Sweden grundlagt?Psst. Svaret finder i på Tiger of Swedens hjemmeside tigerofsweden.com under Brand Heritage.Vinderen bliver fundet på onsdag, hvor der også kommer en ny konkurrence op, så husk at holde øje med bloggen!Held & lykke!