Event: Ganni er åbnet på Gl. Kongevej

Torsdag morgen holdt Ganni hyggelig morgenmad for en lille del af den danske modepresse for at fejre den nyeste butik på Gl. Kongevej på Frederiksberg.Ganni er i rivende udvikling og om ikke mindre end et par unger åbner den næste store skønne Flagship på Østerbrogade. Det er umuligt ikke at blive fristet af alle de skønne styles som strækker sig ud over både garments, tasker og fantastisk fodtøj.Julekollektionen har lige ramt butikken og er helt sikkert et besøg værd.Pian fra Ganni skænker Mimosa op - en typisk Ganni drink;o)Gannis ene designer Katrine, viser Line fra Alt for damerene billeder fra Gannis julefrokost... ha ha ha - godt man ikke kan se dem!Gannis anden designer Ditte, er altid klar på hygge, især når hendes skønne søn får sig en lur ude i barnevognen. Den hvide accessory er ikke til salg i butikken;o)Katrine og Ditte fortæller om Julekollektionen, der er inspireret af filmen Moulin Rouge - lidt velour, lidt rødt, lidt glimmer og masser af detaljer - yes please!Line og NIna ude foran butikken - JA DET ER TIDLIGT! Begge i yndlings Ganni frakkerVores favorit støvletter fra Gannis julekollektion!Pian og Judith fra GanniDitte og PianKatrine fra Ganni9PRs LineSmukke Thora fra Costume i Gannis skønne mørkeblå frakkeDe legendariske støvler fra SS13 showet i august - JA de bliver produceret og kommer i butikkerne til januar! SKYND JER - de bliver revet væk!Thora skal holde jul hjemme på Island så hun kan ikke få nok af de lækre strik:-)Søde Nina og Pian hyggervurderingsprocess ....dejlige Gertrud fra Eurowoman prøver velour bukser og gik derfra med de mørkegrønne - aaaauuuuu! Endnu en dejlig morgen i selskab med skønne mennesker...