Event: Monsoon reception

I går aftes havde Monsoon og Accessorize inviteret en masse skønne bloggere til hyggeaften i butikken på Amager Torv. Julia fortalte lidt om Monsoons historie - om deres 40 års jubilæum i 2013 samt om den spæde start, der udviklede sig til et succesfuldt verdensomspændende firma.Dejlig aften med en masse søde gæster:-)Monsoon & Accessorize teametEmilie Delance fra bloggen Delance FashionChristina Dueholm fra Passions for Fashion var meget i tvivl om hvilken style, hun skulle have - frakken eller blusen med ræven... se om I kan finde svaret på hendes blog de kommende dage;o)den skønne ræv...Tikkie fra bloggen Adélie er glad for sin gave fra Monsoon....Gorm fra Magstræde16 får sig en snak om den lækre mad med Sidsel Alling fra FashionPolishGorm kan charme en hver blogger:-) Her med søde Emily fra bloggen EmilySalomonSeje skønne piger (venstre) Frede fra Fredesblog, Funda fra ByFunda og Trine fra Trines WardrobeUhhh smukke blondekjoler - Emilie elsker dem allejakke - med eller uden små fine røde fugle??Tough choice - Maria Louise fra bloggen Styleintuitionårrrhhh hyggetøj kan man da ik få for meget af - det mener Frede i hvertfald ik;o)Sidsel - den er lige dig!Selv om man er til blogger event hos Monsoon, må man da gerne lave lidt PR for andre brands;o) Her viser Emily Salomon fine nye jeans fra Fiveunits Elisabeth fra TrettenElleve elsker smukke ting og det kan vi da ikke komme udenom at denne fine guldkjole er! Elisabeth den er lige dig!Glade men meget trætte 9PR piger;o)AC fra bloggen Acie hygger med ChristinaJulia fra Monsoon og Elisabeth Kia som har bloggen Fierce og Fattig sammen med Emily og ChristinaSøde Mikkel fra FSWJWC bloggen fandt da også lidt lækkert til sig selv;)Line sørger for at gæsterne får lækker champagneJulia fortæller og bloggerne lytter;o)Tikkie, Frede, Sidsel og Laura. Sidstnævnte har bloggen Stylejunkie og er lige blevet ansat som webredaktør på Cover:-)Lækker mad fra Magstræde16 ....... og søde julemænd!Lidt random fotos af butikken skønne styles og Lines yndlings hun bare MÅ eje:-)