9PR 3 års fødselsdag - Strike l

Wuuuhhuuu - Så fejrede vi de 3 år! Sikken en fest!Her er lidt billeder fra den skønne aften på Zen!Baren klar med champagne selvfølgelig ;-)Og virkelig lækker tapas fra Magstræde16 -  Gorm WiswehDet var ikke kun mad og drikkelse som stod snorre lige - 9PR ladies i glimmeroutfits, så klar til en fed aften!De skønne piger fra Cover!Mikkel fra http://boohyouwhore.com/Skønne piger fra Black SecretLouise Amstrup fra IN samt Rasmus Walter og hans lækre gravide kæreste BarbaraAlf fra Vision Aroma sammen med Pian og Judith fra GanniSmukke gravide Christel Winter i Ganni ;-)Fashion Forum teamet sammen med Nikolina fra Design Museum Danmark Skønne damer - Cecilie og Cathrine fra Where2Go og SkønPily fra Børsen sammen med Trine Skoller fra Stella NovaEmilie fra Lookdepernille.com sammen med Amalie fra VS Magazine og Tina fra Stella NovaRasmus Walter satte stemningen igang med sin sprøde musik!Maj-Britt Olsen fra Femina sammen med sin søde assistentskønheder; Charlotte fra Woman sammen med Anne fra Costume Masser af dejlige mennesker - der kommer flere billeder fra festen i morgen;o)

9PR