Event: 3. Pressedag: High lights

Tredje og sidste pressedag - open house og massere af besøgende! JubiiiiAlle vores mærker var selvføglelig smukt linet op og klar til at blive betragtet. Her på billedet ses den fine sand kollektion!De overdrevet fede Sofie Schnoor sko på rækkeAsh SS13 i fine lyse nyancer!Og ikke blot tøjet var klar - Vitamin Well i lange baner lææækkeeertNespresso Katja kom og lavede fantastisk kaffe til os alle!Vi havde selvfølgelig en masse dejlige besøg af bloggere og stylister :-)Søde Emily Salamon faldt pladask for flotte Gestuz og Billi Bi silletter!Gertrud Bønnelykke fra Eurowoman fandt sit yndlings Julie Brandt set!Der blev hygget og drukket en masse lækker kaffe mmm;o)Et lille overblik over flere dejlige besøgende :-)Tak for besøget Mikkel, Mette Krogsgaard, Bisou, Laura LawetzCharlotte MeilkoChristina Wedell, Pernille Teisbæk og assistent, Christel Winter, Sofia Atsby, Charline Skovgaard, Liv Barfoed og alle andre dejlige mennesker!