Event: 2. Pressedag

Torsdag fortsatte pressedag strike ll, der bød på besøg af Cover, Eurowoman, Elle, DANSK og Alt for Damerne.Nespresso og Summerbird chokolader blev endnu en gang serveret til stor glæde og nydelse for pressenKan I se tendensen for SS13??? ;o)Kashmir bluser og skønne jeans fra ny kunde hos 9PR - Witty Knitters :-)FiveunitsBilli Bi stilletterne og Tiger of Sweden blazeren, som Lotte Freddie viste frem dagen for inden, viser også klart samme tendens...Endnu en gang fik vi konstruktiv feedback på de nye kollektioner, og vi kan allerede nu se tendenser, der helt sikkert bliver et hit, når foråret igen banker på døren.Pigerne fra Eurowoman blev alle forhørt om deres holdning til 9PRs mærker på showroomModeredaktør for Eurowoman, Gertrud Bønnelykke, er glad for sine Ganni skoSara elsker Stella Nova og især deres ruskinds vestGertrud Bønnelykke, Moderedaktør for Eurowoman, fandt sin yndlings item hos Munthe plus Simonsen - den skønneste blazer!Pigerne fra Eurowoman.Elle pigerne kom også på besøg for at se de fine SS13 kollektionerJohanne og Josephine fra Elle votererJosephine elsker Black Secret og især denne fine jakke til foråretMunderingskompagniet har de lækreste læderjakker:-)Skønne Johanne elsker envii, som viste en stærk og stilsikker kollektionSmukke piger fra Elle med 9PR poser. Fra venstre: Josephine og Johanne.Søde Cover mennesker.Emilie fra Cover samme med Nina.Oliver og Annika fra Cover poser med pink Ganni!Fra venstre: Annika, Oliver og Emilie fra Cover. Line viser Kim Grenaa og Rozanna Fritz fra DANSK Magazine de skønne kollektionerMeget smukke mennesker fra DANSK/GrenaaBuchard teametModeredaktør Line hindsgaul fra Alt for damerne faldt med det samme for Stella Nova kjolen - og hun fik selvfølgelig lov til at låne den til selv samme aften, hvor Louis Vuitton holdt åbningsfestDen skønne Gestuz kollektion bliver kigget igennem af Line HindsgaulLine med Ganni frakke og 9PR pose;o)